Geen verzendkosten

Verzending

Wij doen ons uiterste best alle orders uiterlijk de volgende werkdag te verzenden, zodat je bestelling zo snel mogelijk in huis is. We zijn hierbij wel afhankelijk van de ophaaldagen van PostNL. De bestellingen welke in het weekend zijn geplaatst worden dus na het weekend verzonden. Zodra jouw pakketje is verzonden krijg je hier altijd een bevestiging van. 

Verpakking

Onze tandenborstels zijn verpakt in plastic-vrije gerecyclede kartonnen verpakkingen en gaan in een envelop van gerecycled papier, qua afmetingen geschikt voor door de brievenbus. Om ervoor te zorgen dat we ook zo min mogelijk afval meesturen, printen wij onze facturen en pakbonnen uit principe niet. Deze wordt standaard digitaal meegezonden met de bevestigingsmail. Mocht het zo zijn dat een geprinte pakbon toch gewenst is, geef dit dan even aan bij je bestelling! 


Geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland?

Klopt, wij rekenen geen verzendkosten voor alle bestellingen in Nederland. Of je nou 1 of 20 tandenborstels besteld, onze producten worden binnen Nederland altijd gratis bezorgd! Onze missie is om de drempel tot het overstappen naar meer duurzame artikelen zo laag mogelijk te houden. Wij vinden dat verzendkosten juist een drempel kunnen zijn, daarom hebben we deze weggelaten.

Voor verzendingen buiten Nederland rekenen wij een standaard toeslag van € 2,-.